Godmorgon finaste ni!
Idag slappar vi hela förmiddagen innan vi åker hem till syrran på kvällen och firar nyår där tillsammans med min familj.
Det blir ingen trerätters middag eller så utan vi har bestämt tillsammans för att ha lite plockmat, smått och gott ? Jag ska fixa lite snittar, aubergineröra, kikärtsröra, charkuterier och så Crème brulée till efterrätt. Kommer bli gott och bra.
Jag glömde berätta för er om vår utekväll häromdagen med grannarna efter vår skridskoåkning i Kungsträdgården.
vi tog först en fördrink på Storstad som ligger på Odenplan
Sen promenerade vi vidare mot Bar Nombre. Der ser lite ut som en pub när man kliver in där och vi var lite skeptiska först men alltså wow om ni inte har varit där så måste ni dit. Spanskt/skandinaviskt kök.
Lite snacks som charkuterier, pimientos, sjukt goda oliver, vitlöksbröd och krocketter
Min huvudrätt rostad mandelpotatispuré, grillat smör, inlagd schalottenlök och bombas med oxsvans och lagrad manchego..alltså helt perfekt
maken bestämde in hälleflundrans majscréme, morcilla, fänkål och jalapeñ. Skämtar inte om jag säger att det är den godaste fisken jag ätit, såsen var helt underbar
till efterrätt beställde vi in två stucken som vi delade på. Helt proppmätta hehe.
Ena efterrätten Basilikasorbet med passionfruktcurd, och yoghurtmousse med vanilj.
Andra efterrätten höstäpple som bestod av brynt smörglass, kardemummakaka, havtornskola, mandel och bovetekrisp.
Gå dit och ät om ni inte ätit där säger jag bara ❤️
Leave a Reply